За нас

Фирма Карат-сервиз е създадена през 1991 година в град Бургас с основен предмет на дейност търговия и ремонт на електронни пишещи машини и офис техника с малък персонал и много амбиции.
В следствие на коректната си работа и в крак с новите изисквания през 1994 година добавя в дейността си търговия и сервиз на електронни касови апарати с фискална памет (фискални устройства) и периферия за тях. Клиентите на фирмата нарастват на над 1500 и това налага разширяване на персонала и пакетите от предлагани услуги.
През 1996 година фирмата вече разполага с персонал от 10 служителя и открива офиси в град Айтос и град Приморско, в отговор на постоянно разрастващата се дейност и изисквания към редовните клиенти на фирмата.
Създават се и нови за времето си видове услуги, като разнос на консумативи на място при клиента и цялостна сервизна поддръжка на офиси, магазини и търговски обекти.
През 1997 година Карат-сервиз разширява дейността си в областта на компютърните технологии и сервизната поддръжка на периферия, както и доставката на консумативи за тях.
Откриват се и два нови офиса в град Бургас в интерес на удобство за клиентите и покриване на тяхните постоянно растящи изисквания.
В момента фирма Карат-сервиз разполага със седем офиса в градовете Бургас, Айтос, Царево, Поморие, Несебър и с над тридесет висококвалифицирани специалисти в горепосочените дейности, които постоянно развиват своя професионализъм и нареждат фирмата на една от лидерските позиции в тези родове дейност.
През настоящата година фирмата ни ще продължава напред своето развитие, като безкомпромисно отстоява и ще отстоява интересите на многобройните си клиенти.